Движение 21 в Силистра ще се бори в Общинският съвет да влязат хора със свободно мислене и гражданска позиция

На 25 октомври ще бъдат избрани представителите на местната власт, които ще определят посоката на развитие на Община Силистра, през следващите четири години.
Този избор е от изключителна важност!
Той дава правото да се чуе гласът на гражданското общество!

В Силистренска община, Движение 21 ще участва със свои кандидати за кметове на селата Айдемир, Калипетрово, Бабук и Йорданово. Това са Радомир Радев, Димитър Димитров, Васил Димитров и Йълмаз Юсеин.

Движение 21 ще участва и със своя листа кандидати за общински съветници.
Искаме Общинският съвет да заеме мястото, което му се полага, като основен орган на демокрацията в местното самоуправление. Той трябва да спре да бъде придатък и удобен инструмент в ръцете на кмета на Силистренска община, и да се превърне в градивен коректив на решенията, вземани от него, както и на работата на администрацията. Общинският съвет трябва да бъде с независима воля и да защитава интересите на гражданите на община Силистра. Добрите решения да бъдат подпомагани, а лошите – стопирани.

textura-papel-

Движение 21 в Силистра е под  №14 в бюлетините за гласуване за кметове на населени места и общински съветници!

Движение 21 ще се бори в Общинският съвет да влязат хора със свободно мислене и гражданска позиция, на които трудно би могло да влияе нещо друго освен собствената им съвест и чувство за дълг пред обществото на Силистра. Местният парламент трябва да бъде съставен от личности, а не от оператори на бутони и политически марионетки.

Движение 21 в Силистра ще участва в Местни избори`2015 водено от желанието нещата да се случват.

Адвокат Стоянка Дойчева,  водач на листата общински съветници на Движение 21

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.