100 дка гори край с.Светослав са спасени от опожаряване вчера

Силистра. Взломна кражба е извършена от складово помещение в Алфатар в периода 16-18 август. Чрез използване на МПС и техническо средство неизвестно лице е отнело противозаконно 1,5 тона зрял фасул и моторен трион. По случая е образувано досъдебно производство.

Дулово. 54-годишният Я.С. е засечен да управлява лек автомобил „Фолксваген” без книжка и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние. Той бил спрян за проверка на 17 август около 14.45 часа по ул. „Ст.Стамболов” в Дулово. Срещу него е започнато бързо производство.

Около 300 м телекомуникационен кабел са откраднати в Дулово. Сигналът за престъплението е получен вчера. По случая е образувано досъдебно производство.

Пожарна безопасност и защита на населението. 100 дка гори са спасени от опожаряване вчера в района на село Светослав. В близост до тях горели сухи треви, но огнеборци от Противопожарен участък – Кайнарджа успели да ги погасят, преди да се прехвърлят в горския масив.

Сухи треви са горели вчера и край Силистра и село Краново. Няма материални щети. Причина за произшествията е небрежната работа с огън.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.