3-D кино в Силистра

Първата прожекция на новото 3-D кино в Силистра е утре /8 август 2014г./ от 10.30ч. в Дом на учителя. Удоволствието е предложение на фирма „Латона лайф“.

Нейният собственик г-н Иван Христов изрази своята благодарност към кмета на община Силистра, д-р Юлиян Найденов, за създадената бизнес среда и оказаното съдействие. Ние сме благодарни на общината за оказаното административно съдействие.

Официалното откриване на салона ще е през месец септември.“ – каза още г-н Христов.

Филмите предвидени за седмицата – прощъпулник са хитови заглавия от световния кино афиш.

Една от най-сексапилните екшън звезди на Холивуд е на път да бие силна доза адреналин на замиращия през лятото боксофис идния уикенд, когато трилърът „Люси“ на режисьора Люк Бесон с участието на Скарлет Йохансон в главната роля се появи на голям екран в САЩ.
Сценаристът и режисьор Люк Бесон, работил по заглавия като „Никита“, „Леон“ и „Петият елемент“, е създал някои от най-силните и емблематични екшън героини в киното. Под режисурата на Бесон ще видим и Скарлет Йохансон, която изпълнява главната роля в „Люси“ – екшън трилър, който проследява историята на жена, случайно забъркана в тъмна сделка, която успява да надвие своите похитители и се превръща в безмилостен боец с умения отвъд човешката логика.

„Люси“ е с участието на отлчения с „Оскар“ Морган Фрийман, а продуцент на филма е Виржини Бесон-Сила.
„Люси“ разказва за жена, която отключва свръхчовешки способности, след като в тялото й се разтварят наркотици, които отключват огромна част от капацитета на мозъка й в сравнение със стандартните за човека 10 процента.

За съжаление един от основните конкуренти на „Люси“ в тази задача ще бъде мускулестият „Херкулес“ с Дуейн Джонсън, който изглежда наистина впечатляващо.

И двете ленти се стремят към една и съща публика, но „Люси“ изглежда по-силната от двете.

„Люси““ засега е сред водещите в класацията за най-доходоносен филм в САЩ за годината. Ако филмът има успех, Скарлет Йохансон би могла да се превърне в наследница на Анджелина Джоли в образа на класическата жена – екшън звезда.

Прожекциите са от 18:00 ч. и 20:30 ч.
Адрес: гр. Силистра, ул. Петър Вичев № 23 (Дом на учителя)

Коментари